Ford Service

Ford Service diensten

Afgestemd op uw wensen.

Naast onderhoud, APK, reparatie en herstel bieden wij een aantal producten die ervoor zorgen dat u zorgeloos op weg kunt met uw Ford. Denk hierbij aan verlengde garantie, onderhoudscontracten. vervangend vervoer of pechhulp. Uw Ford personaliseren met kan met Ford Accessoires of koop iets leuks voor uzelf of een ander uit de Ford Lifestyle collectie.

Ford Protect verlengde garantie

Vindt u de fabrieksgarantie van Ford te kort, verleng hem dan met Ford Protect. Met Ford Protect Verlengde Garantie kunt u uw garantie verlengen tot 4, 5 of 8 jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten!

Gedurende de duur van je verlengde garantieverzekering, vallen bijna alle reparaties onder de dekking van Ford Protect. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen (zoals bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden), vallen niet onder de verlengde garantieverzekering. Voor de volledige dekking verwijzen we u naar de algemene voorwaarden.

Ford Protect is gelijk af te sluiten bij aankoop van de auto. Of binnen 24 maanden na de eerste kentekenregistratie van uw Ford. Mocht u binnen de looptijd uw Ford verkopen, dan is Ford Protect overdraagbaar voor het resterende deel. Dat kan resulteren in een gunstigere restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar.

Ford Assistance

Ook bij pech onderweg laat Ford u niet in de kou staan. Standaard bij elke nieuwe Ford kunt u bij pech gebruik maken van Ford Assistance. Deze is geldig tot de eerste door Ford voorgeschreven onderhoudsbeurt.

Bij elke Ford Onderhoudsbeurt verlengen wij de pechhulp met Ford Assistance Gold tot het volgende voorgeschreven Ford onderhoud. Met Ford Assistance Gold bent u verzekert van een extra uitgebreide Europa dekking. Zo reist u nog zorgelozer naar uw vakantieadres of bestemming in het buitenland.

Ford Assistance is een pechhulp service die gekoppeld is aan de auto en niet aan een persoon. Reist u naar het buitenland dan kunt u ook in Europa gebruik maken van deze dienst.

Heeft u pech? Bel dan met Ford Assistance en we zorgen dat er zo snel mogelijk iemand naar u toe komt.

Bel naar: +31(0)70-7703777.

Pech in het buitenland? Bel dan naar: +31(0)70-3145169.

Ford Protect Service Plan

Rij zorgeloos met een onderhoudscontract van Ford. In plaats van losse onderhoudsbeurten te betalen, bieden wij u 3, 4 of zelfs 5 jaar onderhoud – inclusief bijbehorende onderdelen, vloeistoffen, arbeidsloon en 24/7 Ford Assistance Gold pechhulp service in heel Europa. Dat allemaal voor een eenmalig aantrekkelijk bedrag. Zo heeft u de onderhoudskosten onder controle en bent u verzekerd van de inzetbaarheid van uw Ford.

Met het Ford Protect Service Plan Plus worden ook slijtage onderdelen vervangen. Dit is af te sluiten tot 30 dagen na eerste kentekenregistratie.

Beide producten zijn beschikbaar voor zowel Ford Personenauto’s als Ford Bedrijfswagens.

Vervangend vervoer

Terwijl uw auto in onze werkplaats staat, kunt u uw weg vervolgen met een van onze vervangend vervoer auto’s. Ook als het een bestelauto betreft, hebben wij diverse bedrijfswagens beschikbaar. Deze auto’s huurt u tegen onze speciale Ford Rent tarieven. Deze zijn inclusief verzekering maar exclusief de brandstof die u verrijd.

Ford Accessoires

Wij bieden een uitgebreide reeks accessoires voor styling, comfort en transport, waarmee u uw Ford kunt personaliseren. Deze zorgvuldig geselecteerde accessoires van externe leveranciers worden gedekt door de eigen garantie van de leverancier.

Voor zowel Ford personenauto’s als bedrijfswagens is er een groot aanbod aan producten beschikbaar. Van mattensets tot daktent we bieden u een compleet programma.

Bekijk wat mogelijk is om uw Ford naar uw wensen en behoeften uit te rusten. Bestellen kan online maar natuurlijk ook via onze magazijnmedewerkers. Kunnen ze er ook voor zorgen dat het netjes gemonteerd wordt.

Ford Lifestyle Collection

Op zoek naar een leuk cadeau of een fijne trui? In de Ford Lifestyle Collectie van Ford vindt u altijd wel iets. Van kleding tot bbq en van tassen en horloges tot miniaturen en vintage schilden.

De Lifestyle Collectie is direct te bestellen maar het kan natuurlijk ook via onze magazijnmedewerkers.