Ford Service

Ford Service, het beste voor uw Ford.

Houd uw Ford in topconditie met Ford Service. Met goed en regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw auto. Bij onze technici is uw auto in goede handen. Door jarenlange ervaring te combineren met jonge monteurs, training en onderlinge samenwerking beschikken wij over een team dat beschikt over veel kennis en kunde.

Ford Onderhoud

Met Ford Onderhoud voeren wij onderhoud uit op basis van het onderhoudsschema van uw auto volgens voorschrift van Ford. Onze technici voeren een uitgebreide statuscheck uit aan o.a. wielen, banden, remmen, carrosserie, stuurinrichting en wielophanging, verlichting, ruitenwissers, vloeistofniveaus, olie en alle filters. Waar voorgeschreven in het onderhoudsschema worden vloeistoffen en filters vervangen. Uiteraard gebruiken wij alleen originele Ford onderdelen.

Met goed onderhoud voorkomt u de kans op pech. Mocht dit toch voorkomen, dan kunt u vertrouwen op Ford Assistance, de pechhulp service van Ford. Deze wordt bij elke Ford Onderhoudsbeurt automatisch verlengt. Zo kunt u zorgeloos op weg.

Ford Economy Service

Voor Fords ouder dan 5 jaar is er Ford Economy Service. Dit is budget onderhoud voor Ford personenauto’s en bedrijfswagens.

Met Ford Economy Service worden olie en olie- of luchtfilter vervangen. Uiteraard controleert onze monteur uw auto na op belangrijke punten.

APK keuring

Voor een APK keuring kunt u ook bij Gerritse terecht. Onze keurmeesters keuren uw auto volgens de APK richtlijnen. Uiteraard nemen onze service adviseurs contact op mochten er onregelmatigheden uit de keuring komen.

Een APK voeren wij uit voor slechts € 39,- incl. btw. In combinatie met Ford Onderhoud of Economy Service kost een APK slechts €19,-.

Voor dieselmotoren is tijdens een APK een roetfilter-controle met een deeltjesteller verplicht. De APK-keuring wordt in dat geval met € 20,- verhoogd.

Ford Videocheck

Om u goed te kunnen informeren over de staat van uw auto, maken wij gebruik van Ford Videocheck. Bij bijna elk bezoek aan onze werkplaats ontvangt u gratis een persoonlijke video. Onze technische specialist vertelt over de uitgevoerde controles en geeft u een helder advies over het onderhoud van uw Ford.

Het videobericht ontvangt u op uw telefoon of via e-mail en is voorzien van een kostenoverzicht van eventueel geadviseerd meerwerk. U beslist welke werkzaamheden uitgevoerd worden.

Met Ford Videocheck heeft u een goed inzicht in de staat van uw auto. En door transparant te zijn, komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Express Service

Express Service

Uw tijd is kostbaar. Daarom bieden wij een service die u tijd gaat besparen, zonder dat u daar iets extra’s voor hoeft te betalen: Ford Express Service. Twee speciaal opgeleide technici voeren tegelijkertijd onderhoud uit aan uw auto, volgens een standaard checklist. Zodat wij snel klaar zijn en u snel weer verder kan, in uw eigen auto. Deze onderhoud service bieden wij aan in onze vestiging Tiel op de woensdag.

Schadeherstel

Ook voor schade kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers ontzorgen u hierin door de schade voor u af te handelen. Neemt u bij schade uw groene kaart mee en wij zorgen voor het herstel.

Dealerglass

Ook voor ruitschade kunt u bij ons terecht. Onze vestigingen zijn aangesloten bij Dealerglass. Hierdoor mogen wij voor de meeste verzekeringen ruitreparatie of ruitvervanging uitvoeren.

Of er kosten verbonden zijn, is afhankelijk van of u verzekerd bent voor ruitschade. Bekijk hiervoor uw polis.

Bij vervanging van de ruit plaatsen wij een nieuwe, originele Ford ruit volgens fabrieksvoorschrift. Onze technici zorgen ervoor dat alle veiligheidssystemen werken zodat u weer veilig op weg kunt.