Verantwoord ondernemen

De nieuwe E-Transit

Nu vanaf € 58.825

Ford E-Transit

Verantwoord ondernemen

De nieuwe E-Transit

Nu rijklaar voor

€ 58.825

Een nieuw tijdperk.

De nieuwe Transit generatie. Speciaal gemaakt om net zo sterk, capabel en veelzijdig te zijn als altijd. En nu ook met emissievrij rijden. De E-Transit is de nieuwste aanwinst in de groeiende serie elektrische voertuigen van Ford en luidt een nieuw tijdperk in voor de iconische Transit-bus. De bestelauto met een accu van 68 kWh en 400 volt is ontworpen om jouw bedrijf te laten groeien en tegelijkertijd aan de duurzaamheidsdoelstellingen te voldoen.

Hij levert tot 317 km rijbereik op één lading*. De volledig elektrische aandrijflijn zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot emissie-vrije zones. Met Pro Power Onboard kun je je gereedschap overal aansluiten op een 2,3 kW/230-voltaansluiting. De E-Transit is verkrijgbaar in twee hoogte- en drie lengtevarianten en biedt 15,1 kubieke meter laadruimte. Wat je eisen ook zijn, er is een configuratie die jouw bedrijf elektrisch maakt.

Rijklaar vanaf
€ 58.825
Prijzen zijn excl. btw en bpm. Lease incl. MIA- en SEBA subsidie

Kies je E-Transit

Of je nu kiest voor extra passagiers of meer laadruimte, een gesloten bestelauto of een chassis cabine – je kunt de perfecte Ford E-Transit voor jouw bedrijf kiezen en configureren.

Alles over de Ford E-Transit

Ontdek alles wat je moet weten over deze prachtige Ford E-Transit.

Volledig elektrisch

De bestelauto met een accu van 67 kWh en 400 volt is ontworpen om jouw bedrijf te laten groeien en tegelijkertijd aan de duurzaamheidsdoelstellingen te voldoen. Hij levert tot 350 km rijbereik op één lading*. De volledig elektrische aandrijflijn zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot emissie-vrije zones.

Ford Telematics

Als je een groter wagenpark exploiteert, kan ons assortiment Ford Telematics-oplossingen je helpen om dit doeltreffender te beheren, de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van je voertuigen te minimaliseren. Ford Telematics geeft krachtige, datagestuurde inzichten in de dagelijkse besturing van je wagenpark. Je kunt zo snel de onderhoudsstaat van je voertuigen bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel te identificeren.

Ford SYNC 4-infotainmentsysteem

Ford SYNC 4 is een met de cloud verbonden communicatie- en entertainmentsysteem aan boord. Cloudverbinding geeft SYNC 4 een geavanceerde routeplanning en spraakherkenning. De mogelijkheid om draadloos te updaten zorgt ervoor dat de interface van je bestelauto voortdurend in ontwikkeling is. En met draadloze smartphone-integratie, een nieuw 12 inch touchscreen en nog veel meer, ervaar je een nieuwe wereld van connectiviteit met SYNC 4**.

Exterieur

Je E-Transit opladen bij een openbaar oplaadpunt gaat moeiteloos. Het BlueOval-laadnetwerk heeft meer dan 500.000 oplaadpunten in heel Europa. Bovendien kun je op 450 locaties gebruikmaken van de krachtige en snelle oplaadstations van IONITY, elk met meerdere oplaadpunten.

Interieur

De E-Transit Bestelauto biedt tot 15,1 kubieke meter laadruimte, plus een laadvloerlengte van maximaal 4.256 mm (in de L4-variant). Je hebt eenvoudig toegang tot de laadruimte via een zijschuifdeur of achterdeuren over de volledige hoogte met ingebouwde achterbumperopstap.

[*]Gebaseerd op een volledig opgeladen accu. Het maximale rijbereik geldt voor een L2 Gesloten Bestelauto, 390-serie en snelheidsbegrenzer tot 90 km/u. (Beoogd rijbereik is gebaseerd op de WLTP-testprocedure). Werkelijk rijbereik varieert naargelang de omstandigheden, zoals externe elementen, rijgedrag, onderhoud van het voertuig, de leeftijd van de lithium-ion-accu en de staat van het voertuig

[**]Next Generation Ford SYNC® en navigatiesysteem zijn optionele functies. Rijd niet terwijl je wordt afgeleid. Gebruik waar mogelijk spraakgestuurde systemen; gebruik geen mobiele apparaten terwijl je rijdt. Sommige functies kunnen zijn vergrendeld terwijl het voertuig in een versnelling staat. Niet alle functies zijn compatibel met alle telefoons. Er kunnen data- en berichttarieven van toepassing zijn

Ontdek de Ford E-Transit details

Meer weten over alle uitvoeringen?

Standaard uitrusting

  • Ford SYNC 4
  • Pro Power Onboard
  • 3 instelbare rijmodi

0 g/km

uitstoot

15,1m3

max. laadruimte

184<pk

vermogen

0 g/km

uitstoot

15,1m3

max. laadruimte

184<pk

vermogen

Onze Ford E-Transit acties

Ontdek onze Ford E-Transit voorraad

Interesse?

Stap zelf in deze prachtige auto of vraag een offerte aan.