Gerritse

Gerritse

Aangenaam kennis te maken

Gerritse is ontstaan uit het samengaan van M.C. Gerritse Personenwagens in Tiel, Autobedrijf Hendriks in Oss en Crum in Culemborg. Deze samenvoeging heeft geleid tot het moderne bedrijf dat we nu kennen zonder het persoonlijke uit het oog te verliezen.

Vestiging Tiel

Gerritse Tiel B.V. werkt sinds 1980 officieel samen met Ford voor Tiel en omgeving. Zowel voor het bedrijfsleven als voor de particuliere klant zijn wij een volwaardige partner in mobiliteit. Een partner die zich onderscheidt in kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Deze vestiging is ook een Ford Transit Centrum en speciaal ingericht op het verkopen en onderhouden van Ford Bedrijfswagens.

In deze vestiging is Carlo Koning vestigingsmanager. Met zijn team helpen wij u graag in ons pand aan de Edisonstraat 1 in Tiel. Kom gerust eens binnen. De koffie staat klaar.

Vestiging Oss

Gerritse Oss B.V. is sinds 6 april 1927 officieel vertegenwoordiger van Ford in Oss en omstreken. Met recht is Gerritse Oss een begrip in de omgeving Oss en is het een echt familiebedrijf.

In dit moderne bedrijf heeft de tijd niet stilgestaan. Het specialisme en de kennis van onze medewerkers zorgen voor een dienstverlening die onze klanten waarderen als uitstekend. Zowel personenauto’s als bedrijfswagens kunnen worden geleverd en onderhouden.

Milan Balemans, vestigingsmanager, en zijn team heten je van harte welkom op de Gotenweg 3 in Oss.

Vestiging Culemborg

Gerritse Culemborg B.V. heeft ook een lange Ford geschiedenis. In 1977 gaat Crum Culemborg de samenwerking met Ford aan. Dit familiebedrijf groeit uit met vestigingen in Vianen en Houten. Op 1 oktober 2023 heeft Gerritse het filiaal in Culemborg overgenomen en veranderde de naam naar Gerritse Culemborg.

Op deze vestiging kunt u terecht voor alle Ford personenauto’s, bedrijfswagens, occasions en service. Daarnaast is er een merkonafhankelijke garageformule toegevoegd in de vorm van Carprof Culemborg. Zo zijn niet alleen Ford-eigenaren maar ook andere merken van harte welkom in Culemborg op de Wethouder Schouteneg 1 in Culemborg.

De dagelijkse leiding is in handen van Stephan Willekes. Samen met zijn team houden wij je graag mobiel.

Continuïteit

Na de toevoeging van Autobedrijf Hendriks en Crum Culemborg sturen Hans en Marcel Gerritse, in navolging van hun vader en moeder, de drie vestigingen aan. Met de veranderingen in autogebruik, elektrificatie en complexiteit van de hedendaagse auto zorgen zij dat alle medewerkers en de vestigingen constant meebewegen. Innoverende concepten worden omarmt zodat Gerritse nu en in de toekomst het moderne bedrijf is dat onze klanten kennen. Uiteraard met de hoogstaande kwaliteit en service die wij blijven bieden.

Waardering

Dat de kwaliteit van onze dienstverlening hoog is zien we terug in de waardering van onze klanten. Zij hebben ervoor gezorgd dat de vestigingen van Gerritse al diverse keren de Ford Chairman’s award mochten ontvangen. De jarenlange relatie, die onze medewerkers hebben opgebouwd, met onze klanten zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Ervaar dat zelf in onze vestigingen in Tiel, Oss of Culemborg. We zien je graag.