Carprof Culemborg

Carprof Culemborg

Carprof is er voor alle merken

CarProf is een betaalbare onderhoudsformule voor alle automerken en modellen. Bij ons draait het in de eerste plaats om betaalbare kwaliteit en maximale zekerheid. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie garandeert CarProf Culemborg een eersteklas ervaring voor al haar klanten.

  • 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties
  • Merk onderdelen van originele kwaliteit
  • Behoudt van eventuele fabrieksgarantie
  • Hoog opgeleide vakmensen leveren u kwaliteit
  • Heldere prijsafspraken

Onderhoud zonder verrassingen

CarProf onderhoud is kwaliteit onderhoud en uiteraard hoort daar ook een uitgebreide garantie bij. De garantie die u krijgt is dat onze hoog opgeleide CarProf techneuten altijd merk onderdelen monteren van originele kwaliteit. Met de keuze voor deze merk onderdelen van originele kwaliteit blijft eventuele fabrieksgarantie op uw auto gegarandeerd.
Bij CarProf profiteert u van 24 maanden garantie op onderdelen en reparatie. Bij ons kun je terecht voor onder andere:

Carprof Pechhulp

Wanneer uw auto in onderhoud is bij CarProf Culemborg kunt u voor slechts € 29,95 per jaar gebruik maken van de CarProf pechhulp. U krijgt waar voor uw geld! Met deze uitgebreide Europese pech hulp bespaart u ten opzichte van bijvoorbeeld de ANWB al snel € 100,- per jaar.


Als u gebruik moet maken van de CarProf Pech Onderweg Service, zorg dan dat u uw Certificaat van de CarProf Mobiliteit Service bij de hand heeft voor u belt met:
CarProf Mobiliteit Service:
Tel.: 088 – 11 21 430


APK

Alle APK-items worden gecontroleerd. Om er zeker van te zijn dat uw auto door de APK-keuring komt, onderwerpen we uw auto aan een grondige controle, zodat hij in topconditie is en soepel door de APK-keuring komt. Voor een APK-keuring rekenen wij een all-in tarief van slechts € 49,95 (€ 19,- in combinatie met onderhoud). Let wel op een APK keuring is een momentopname en geen onderhoud. Het is een keuring van uw auto op de door de overheid vastgestelde veiligheids- en milieucontrole items.

Olie verversen

Motorolie smeert, koelt, isoleert en reinigt uw motor. Daarom moet u de olie en het oliefilter eens per jaar verversen om de maximale prestaties uit de motor te halen. Oude motorolie of een verstopt oliefilter kunnen ertoe leiden dat uw motor defect raakt, of dat uw auto meer brandstof gebruikt als nodig en dat is slecht voor uw portemonnee.

Controle Airco

Het is voor de conditie van uw airconditioning (A/C)belangrijk dat u deze jaarlijks laat controleren. Als u uw airconditioning niet regelmatig laat nakijken, kan dat betekenen dat het peil van uw koelvloeistof 1/3 onder het vereiste niveau is gedaald. Dat kan ernstige beschadiging veroorzaken aan het hele A/C-systeem, wat niet alleen tot oncomfortabele reizen in de zomer kan leiden, maar ook tot dure reparaties. Laat daarom uw aircosysteem op tijd controleren! Onze controle van de airconditioning bestaat uit:

  • Inspectie van functionele elementen
  • Voorkoming van mogelijke defecten aan het A/C-systeem
  • Testen van de koelprestaties

Ruitenwissers

Laat vuile wissers u het zicht niet belemmeren en een ongeluk veroorzaken. Wij testen ze regelmatig om er zeker van te zijn dat u een schone en veilige voorruit hebt voor een ongehinderd zicht op de weg. UV, luchtverontreiniging, olie, zonlicht, en vuil tasten uw ruitenwissers aan en zorgen ervoor dat ze hun werk minder goed gaan doen, zodat u minder zicht heeft. En blootstelling aan zonlicht en ozon zorgt er tevens voor dat ruitenwissers verouderen, zelfs als ze niet vaak worden gebruikt. Beschadigde wissers kunnen uw zicht beperken, en daarom hebben al onze wissers een slijtage-indicator zodat u weet wanneer ze vervangen dienen te worden. Wij hebben uiteraard alle soorten vervangende wissers op voorraad, zoals onze geavanceerde ‘Flat Blades’ die bij hoge snelheden beter weerstand kunnen bieden aan de wind.

Werkplaatsafspraak maken