Boordevol technologie

De Transit Connect

Nu vanaf € 21.420

Boordevol technologie

De Transit Connect

Nu rijklaar voor

€ 21.420

Elegante look

Met een elegante look, uitgebreid overzichtelijk interieur en meer geavanceerde technologieën dan ooit, is de Transit Connect op alle fronten goed.

De Transit Connect is een uitzonderlijk elegante bedrijfswagen met innovatieve rijhulptechnologieën die ervoor zorgen dat de bestuurder handsfree verbonden blijft en de ogen op de weg kan houden.

De nieuwe technologie zorgt voor een gunstiger brandstofverbruik en een lagere uitstoot, zodat je kosten laag blijven.

Rijklaar vanaf
€ 21.420
Prijzen zijn excl. btw en bpm

Bestelauto

Met een stoere look, modern interieur en meer geavanceerde technologieën dan ooit, is de Transit Connect klaar voor de toekomst. De Transit Connect is duurzaam, functioneel en efficiënt, precies wat jij nodig hebt om de klus te klaren. Leverbaar met korte en lange wielbasis met een laadvolume tot 3,6m3 (VDA) en maximaal 915 kg laadvermogen. Bovendien kan het trekvermogen oplopen tot maar liefst 1500 kg. De innovatieve EcoBoost en EcoBlue motoren zorgen voor een gunstig brandstofverbruik en een lage uitstoot.

Alles over de Ford Transit Connect

Ontdek alles wat je moet weten over deze prachtige Ford Transit Connect.

Handige opbergruimte voor lange lading

Neem spullen met een maximale lengte van 2,15 meter mee in de L2 bestelauto (in Nederland is een volledig laadschot wettelijk verplicht).

Pre-collision assist – om schade gerelateerde kosten te dekken

Pre-Collision Assist detecteert voertuigen, paaltjes, pompwagens en mensen op de weg of op het bedrijfsterrein. Het detecteert zelfs voetgangers die jouw auto zouden kunnen kruisen. Het systeem waarschuwt vervolgens indien het een mogelijke botsing detecteert en remt automatisch wanneer je niet reageert. Deze technologie is bedoeld om de ernst van ongelukken te beperken en ze indien mogelijk helemaal te voorkomen. Het systeem werkt bij snelheden tot 80 km/u. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Active park assist – slim parkeren eenvoudiger gemaakt

In het alsmaar drukker wordende verkeer is het soms lastig parkeren maar niet als je Active Park Assist (Optie) hebt. Zowel achteruit als fileparkeren is met slechts een druk op een knop te doen dankzij een innovatieve systeem die met behulp van diverse sensoren slim en automatisch weet in te parkeren. Het kan je niet alleen inparkeren maar ook uitparkeren is zo geen probleem. Je hoeft alleen het gaspedaal, rempedaal en de versnellingshendel te bedienen.

Exterieur

Parkeersensoren voor en achter helpen je om de afstand te schatten tussen jouw auto en een obstakel voor of achter je. Als de sensoren een voorwerp bespeuren, activeren ze een zichtbaar en hoorbaar waarschuwingssignaal dat sterker wordt naarmate je dichterbij komt.

Interieur

De sjorogen zijn doorgaans op de vloer gemonteerd, en kunnen moeilijk bereikbaar zijn wanneer je probeert om de lading vast te zetten. Deze Transit Connect is daarom voorzien van sjorogen die zich net boven de vloer op de zijwand van de laadruimte bevinden. Dit betekent dat er geen obstakels op de vloer zijn, waardoor de toegang tot de laadruimte makkelijker is. Het voorkomt tevens ophoping van vuil en maakt schoonmaken eenvoudiger.

Ontdek de Ford Transit Connect details

Meer weten over alle uitvoeringen?

Standaard uitrusting

 • 16″ stalen velgen met wieldoppen
 • Mistlampen voor- en achterzijde
 • Voorbumper in carrosseriekleur
 • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
 • 6 sjorogen in de zijwanden laadruimte
 • Heel laadschot
 • Ford easy-fuel
 • Bandenreparatieset
 • 6-weg verstelbare bestuurdersstoel met lendesteun
 • Stoelbekleding C-Capitol/City
 • DAB Radio met stuurwielbediening, AUX in, USB, Bluetooth en 2 speakers

100pk

vermogen

146<g/km

uitstoot

2-3

stoelen

100pk

vermogen

146<g/km

uitstoot

2-3

stoelen

Ontdek onze Ford Transit Connect voorraad

Interesse?

Stap zelf in deze prachtige auto of vraag een offerte aan.