Proefrijden in de Explorer of kom kennismaken.

Gerritse

4 min lezen

Tijdens de Pinksteren en eind mei konden we de nieuwe Ford Explorer al laten zien in onze showroom in Tiel. Veel goede reacties hebben we gekregen op dit volledig elektrische model. Toch vonden bezoekers het jammer dat ze niet zelf konden rijden. Ford Nederland heeft daarop besloten nogmaals de nieuwe Ford Explorer langs de dealers te sturen. Ditmaal wel met de mogelijkheid om proefritten te maken.

Preview Culemborg

Naast het proefrijden organiseren we in Culemborg nog een preview avond. Op donderdagavond 27 juni bent u van 19.00 -21.00uur van harte welkom op de Wethouder Schoutenweg 1 in Culemborg. Op deze avond staat de Explorer in onze showroom.

Proefrijden in Tiel en Oss.

De Ford Explorer EV komt naar onze vestiging in Tiel en dit keer ook naar Oss. We willen u vragen om een afspraak te maken voor de proefrit zodat we aan iedere bezoeker de aandacht en tijd kunnen besteden om de Explorer te presenteren, uit te leggen en een fijne proefrit te kunnen maken.

Maak een afspraak voor een proefrit.

Tiel

maandagmiddag 24 juni
t/m zaterdag 29 juni 2024

Oss

maandagmiddag 19 augustus
t/m zaterdag 24 augustus 2024

Ford Explorer

De nieuwe Ford Explorer is nu al te bestellen vanaf € 41.450,-. Verkrijgbaar als Explorer of Explorer Premium. Standaard of Extended range en achterwiel of all-wheel-drive. Wat past bij jouw?

Maak een afspraak:

Ook interessant