Ford Kuga PHEV

Het beste van twee werelden…

De nieuwe Kuga PHEV

In de showroom eind juni 2024

Nu vanaf € 43.350

Ford Kuga PHEV

Het beste van twee werelden…

De nieuwe Kuga PHEV

In de showroom eind juni 2024.

Nu rijklaar voor

€ 43.350

Sportief in design en kracht.

De Ford Kuga PHEV is vernieuwd. Met name aan de voorkant is het design behoorlijk aangepast. Opvallend is de LED verlichting die naast een mooi uiterlijk zorgt voor uitstekende verlichting. Ook de transmissie is aangepast. De Kuga heeft nu meer vermogen (243pk/178kW), is ook nog iets sneller van 0-100km/u dan zijn voorganger en mag nu maar liefst 2100 kg trekken. Het interieur is ook aangepakt. Zo bedient u via het nieuwe 13.2 inch SYNC4  display alle telefoon, apps’s, navigatie maar ook bijvoorbeeld het klimaat in de auto. Bekleding, afwerking en accenten hebben nu een nog meer premium uitstraling.

Rijklaar vanaf (Ford Voordeel)
€ 43.350 € 39.350
Ford Private Lease vanaf (p/mnd)
€ 549
Prijzen zijn incl. btw en bpm

PHEV Plug-in Hybrid

Bij een PHEV wordt een conventionele motor gecombineerd met een elektrische motor met accuvoeding, om de efficiëntie te verhogen en de uitstoot te verlagen. PHEV’s kunnen korte ritten volledig elektrische afleggen. De Kuga PHEV kan bijvoorbeeld alleen met elektrische aandrijving een afstand van maximaal 60-69 kilometer afleggen. Bovendien kunt u zelf schakelen tussen de hybride- en conventionele aandrijving om zo het elektrische rijbereik optimaal te kunnen benutten.

Alles over de Ford Kuga PHEV

Ontdek alles wat je moet weten over deze prachtige Ford Kuga PHEV.

Meer vrijheid

Met Green Zone-geofencing geeft de nieuwe Kuga je informatie over uitstoot beperkingen op jouw route en kan automatisch overschakelen naar de ecomodus of volledig elektrisch rijden wanneer je een zero- of lage- emissiezone binnenrijdt.

Meer technologie

Het nieuwe 13.2 inch SYNC 4(1) touchscreen is volledig draadloos compatibel met Apple Carplay en Android Auto en voorziet de auto van draadloze updates via het 5G-modem.

Meer (trek)kracht

De Nieuwe Kuga PHEV heeft met 2.100 kg.*** een hoger trekgewicht dan ooit. Het geïntegreerde navigatiesysteem berekent automatisch de ideale route voor jou en je aanhanger, trailer of caravan.

Exterieur

Het vernieuwde exterieur van de Ford Kuga heeft een nieuwe dimensie gekregen met de doorgetrokken led verlichting. De volledige nieuwe led lampen zorgen voor optimaal zicht. De diverse uitvoeringen hebben een eigen design elementen. Zo heeft de Titanium de kenmerkende chrome accenten, de ST-line de grotere “haaienneus”grille en lagere voorspoiler. De nieuwe Active is herkennen aan de zilverkleurige accenten op de deur en voor en achterkant.

Interieur

Het 13,2 inch SYNC 4 display neemt een prominente plaats in. Het vernieuwde interieur heeft een meer gestroomlijnd ontwerp, flexibele achterstoelen en tot 536 liter kofferruimte. Flexibele ruimte. Meer dan genoeg ruimte.

Ontdek de Ford Kuga PHEV details

Meer weten over alle uitvoeringen?

Standaard uitrusting

  • 12.3 inch personaliseerbare Digital Cockpit
  • 12V oplaadpunt bagageruimte
  • 17 inch lichtmetalen velgen – 5×2-spaaks – Sparkle Silver – 225/65 banden
  • Achterbank in 2 delen (60/40) neerklapbaar en verschuifbaar in lengte richting
  • Achterspoiler in carrosseriekleur
  • Active Braking/Pre-Collision Assist (voor auto’s, voetgangers en fietsers)
  • Ambient lighting; subtiele LED interieurverlichting in Chrystal Blue

66 km

elektrisch bereik

3.5 uur

volledig opgeladen

2.100 kg

max. trekgewicht

66 km

elektrisch bereik

3.5 uur

volledig opgeladen

2.100 kg

max. trekgewicht

Onze Ford Kuga PHEV acties

Loading …

Ontdek onze Ford Kuga PHEV voorraad

Interesse?

Stap zelf in deze prachtige auto of vraag een offerte aan.