Veelzijdig? Absoluut.

De nieuwe E-Tourneo Custom

Nu vanaf € 68.398

Ford E-Tourneo Custom

Veelzijdig? Absoluut.

De nieuwe E-Tourneo Custom

Nu rijklaar voor

€ 68.398

Nieuwe Ford E-Tourneo Custom.

Maak kennis met de volledig elektrische Ford E-Tourneo Custom: perfect voor jouw werkzaamheden, maar ook voor plezier met vrienden en familie. Volledig ontworpen zodat jij vandaag de dag, maar vooral in de toekomst zorgeloos op pad kunt gaan.

Deze Tourneo Custom is ook verkrijgbaar als plug-in hybrid, zie de bovenstaande prijslijst voor meer informatie.

Verstelbare zitplaatsen voor maximaal acht personen, 5G-compatibel met Ford Pro™-connectiviteitsservices en boordevol premium functies, zodat je je altijd meteen thuis voelt.

De nieuwe volledig elektrisch aangedreven E-Tourneo Custom met 11 kW AC-boordlader en optionele Pro Power Onboard van 2,3 kW. Veelzijdiger wordt het niet.

Rijklaar vanaf
€ 68.398
incl. BTW & BPM

Technologie ter ondersteuning van de bestuurder

Een reeks geavanceerde rijhulpsystemen maken het rijden, parkeren en werken slimmer. 360°-camera’s en Reverse Brake Assist zorgen ervoor dat je niet hoeft te manoeuvreren. De intelligente Adaptive Cruise Control met Lane Centring helpt tegen vermoeidheid en tijdens je dagelijkse ritten.

Alles over de Ford E-Tourneo Custom

Ontdek alles wat je moet weten over deze prachtige Ford E-Tourneo Custom.

Slimmere ruimte

De nieuwe achterbank met rails biedt eindeloze mogelijkheden om je passagiers en je lading een plek te geven. En de handsfree elektrische zijschuifdeur met lagere instaphoogte zorgt ervoor dat je makkelijk in je voertuig kunt.

Pro power onboard

De E-Tourneo Custom is verkrijgbaar met Pro Power Onboard, waardoor je voertuig een mobiele stroombron van 2,3 kW wordt. Perfect om je e-bike, lampen, laptops en andere apparaten op locatie of op de camping te gebruiken en op te laden.

Exterieur

Alle elektrische voertuigen werken volledig op accustroom. Er komt geen brandstof aan te pas. Geen emissies op de weg. Ze zijn dus beter voor het milieu en dankzij de stimuleringsmaatregelen van de overheid, lagere wegenbelasting en het feit dat je geen boetes krijgt in bepaalde lage-emissiezones ook nog eens goed voor je portemonnee.

Interieur

De nieuwe E-Tourneo Custom is ontwikkeld om de inzittenden aanzienlijk meer comfort en gemak te bieden. In het stijlvolle interieur vallen de nauwkeurige afwerking en hoogwaardige materialen op, alsook de rijke uitrusting en geavanceerde technologieën. Het geoptimaliseerde voertuigplatform zorgt voor veel interieurruimte. Zowel met standaard als verlengde wielbasis biedt de E‑Tourneo Custom plaats aan maximaal acht inzittenden op drie zitrijen.

Ontdek de Ford E-Tourneo Custom details

Meer weten over alle uitvoeringen?

Standaard uitrusting

  • 13 inch touchscreen
  • Compleet met 5G en SYNC 4
  • Adaptive Cruise Control met Lane Centring
  • Reverse Brake Assist
  • 360°-camera

370 km

elektrisch bereik

2 ton

max. trekvermogen

125 kW

DC-snelladen

370 km

elektrisch rijbereik

2 ton

max. trekvermogen

125 kW

DC-snelladen