Proefrijden in de Explorer of kom kennismaken.

Gerritse

4 min lezen

Tijdens de Pinksteren en eind mei konden we de nieuwe Ford Explorer al laten zien in onze showroom in Tiel. Veel goede reacties hebben we gekregen op dit volledig elektrische model. Toch vonden bezoekers het jammer dat ze niet zelf konden rijden. Ford Nederland heeft daarop besloten nogmaals de nieuwe Ford Explorer langs de dealers te sturen. Ditmaal wel met de mogelijkheid om proefritten te maken.

Preview Culemborg

Naast het proefrijden organiseren we in Culemborg nog een preview avond. Op donderdagavond 27 juni bent u van 19.00 -21.00uur van harte welkom op de Wethouder Schoutenweg 1 in Culemborg. Op deze avond staat de Explorer in onze showroom.

Proefrijden in Tiel en Oss.

De Ford Explorer EV komt naar onze vestiging in Tiel en dit keer ook naar Oss. We willen u vragen om een afspraak te maken voor de proefrit zodat we aan iedere bezoeker de aandacht en tijd kunnen besteden om de Explorer te presenteren, uit te leggen en een fijne proefrit te kunnen maken.

Maak een afspraak voor een proefrit.

Tiel

maandagmiddag 24 juni
t/m zaterdag 29 juni 2024

Oss

maandagmiddag 19 augustus
t/m zaterdag 24 augustus 2024

Ford Explorer

De nieuwe Ford Explorer is nu al te bestellen vanaf € 41.450,-. Verkrijgbaar als Explorer of Explorer Premium. Standaard of Extended range en achterwiel of all-wheel-drive. Wat past bij jouw?

Maak een afspraak:

Ook interessant

Gerritse van de partij tijdens Oldtimerdag Culemborg

Gerritse

Zaterdag 25 mei organiseerde de Historische Automobiel Club Cuylenborgh weer een Oldtimerdag in Culemborg. Een terugkomend evenement dat veel liefhebbers trekt.

Onze vestiging Gerritse Culemborg was ook aanwezig. Voor deze editie hadden we  een mooie Ford Taunus Ghia mee genomen uit 1980. Een auto die voor veel mensen tot de verbeelding spreekt en jeugdherinneringen ophaalt.

Daarnaast presenteerde ze een, in Red Bull trim uitgeruste, Ford Mustang Mach-E. De Ford Kuga en de nieuwe Ford Transit Courier waren ook deze dag van de partij.

Op een paar druppels na, bleef het droog. Dat zorgde voor een prima sfeer in de binnenstad van Culemborg.

Interesse? Of wellicht vragen?

Neem contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom.

Ook interessant

Loading …

De nieuwe Ford Explorer komt naar Tiel

Ford Explorer preview inTiel

Ford Explorer preview inTiel

Gerritse

4 min lezen

De nieuwe, volledig elektrische Ford Explorer. Hoewel de auto pas eind augustus verwacht wordt, kan Gerritse de Explorer binnenkort in Tiel al even laten zien. En wel tijdens het Pinksterweekend en de laatste week van mei. Kom langs om als een van de eerste dit nieuwe model te bekijken.

Pinksteren

Tijdens het lange Pinksterweekend hebben wij een Ford Explorer in onze showroom om te bekijken. Het betreft hier een voor-productie auto en nog geen definitieve productie versie. Vanaf vrijdag 17, zaterdag 18 en maandag 20 mei is de Explorer te zien in op de Edisonstraat 1 in Tiel.

Ford Explorer Roadshow

De komende weken stuurt Ford Nederland een aantal Ford Explorer’s langs de Ford showrooms. De Ford Explorer staat van maandagmiddag 27 mei tot en met zaterdag 1 juni in de showroom in Tiel. Kom kennismaken met dit nieuwe model.

Zie hoe het SYNC move scherm kantelt en de Private Locker afsluit. Of wat er allemaal in de 17 liter MegaConsole past. Voel de comfortabele stoelen. Ze zijn elektrisch verstelbaar en verwarmbaar. De bestuurdersstoel heeft zelfs een massagefunctie en is voorzien van een memory functie.

Avontuur de Ford Explorer

Ga het avontuur niet uit de weg. Met de nieuwe Ford Explorer reis je zo de hele wereld over. Lexie Limitless deed dat ondanks als eerste met een volledig elektrische Ford Explorer. Met een rijbereik tot wel 602 km ga je zorgeloos op pad. En stop je onderweg voor een kop koffie bij een snellader, dan laad je de Explorer in ca 26 minuten van 10% naar 80%. Welk avontuur rij jij tegemoet?

Rond de wereld met Lexie Limitless

Ford Explorer

De nieuwe Ford Explorer is nu al te bestellen vanaf € 41.450,-. Verkrijgbaar als Explorer of Explorer Premium. Standaard of Extended range en achterwiel of all-wheel-drive. Wat past bij jouw?

Ook interessant

Loading …

De nieuwe Ford Puma: Cool, Comfortabel en Connected

Auteur

4 min lezen

Ford presenteert de nieuwe Puma, een hightech evolutie van de bestverkochte personenauto van Ford in Europa1. De nieuwe Puma tilt de compacte crossover-ervaring naar een nieuw niveau met een onderscheidend design, een compleet nieuw interieur en veelzijdige opbergruimte. Bovendien komt de nieuwe Ford Puma ook als 100% elektrische versie: de Ford Puma Gen-E.

Nieuwe Ford Puma achterkant

De nieuwe Ford Puma beschikt over een nog verfijnder interieur waarbij Ford vloeiende ontwerpelementen uit één stuk combineert met haarscherpe digitale displays. Dit alles resulteert in een moderne rijomgeving voor meer comfort onderweg. Het nieuwste generatie SYNC 42 cloud-connected infotainmentsysteem biedt 5G-connectiviteit3 en maakt gebruik van een ‘zwevend’ 12-inch middenscherm en een sculptuur-achtige soundbar. Uiteraard biedt SYNC 4 draadloze ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto4.

Bovendien zorgt de compatibiliteit met Ford Software Update (over the air updates) ervoor dat de nieuwe Puma gaandeweg kan blijven evolueren en verbeteren.

De innovatieve MegaBox, waarmee de Ford Puma zich sinds de introductie van de concurrentie heeft onderscheiden, is gebleven. Deze handige opbergruimte van 80 liter – geïntegreerd onder de bagagevloer6 – maakt het mogelijk om spullen tot ongeveer 115 cm hoog rechtop in de kofferbak te kunnen vervoeren, zoals een kamerplant. De MegaBox draagt bij aan een bagageruimte van maar liefst 456 liter6 met de achterbank in de normale positie. In een auto van 4,2 meter lang is dat uitzonderlijk veel. Mede hierdoor is de Ford Puma ook uitstekend geschikt voor comfortabele gezinsvakanties of andere avonturen waarbij de bagageruimte compleet gevuld is.

De geavanceerde rijhulpsystemen van de nieuwe Ford Puma beschikken over technologie die het mogelijk maakt automatisch de snelheid aan te passen om comfortabel bochten of afritten van snelwegen te nemen met behulp van Intelligent Adaptive Cruise Control7,8 en een 360 graden surroundview-camerasysteem7,8,9.

Het vermogen van de 1,0 liter EcoBoost Hybrid 48 volt mild hybrid-motor is 92 kW (125 pk)10 voor de Puma Titanium-, ST-Line- en ST-Line X-specificatie en zelfs 125 kW (170 pk)10 in de krachtige Puma ST Powershift. Ford breidt het programma later uit met een volledig elektrische Ford Puma Gen-E, de eerste Puma die geheel emissievrij kan rijden.11 De onthulling vindt later in 2024 plaats.

Nog meer rijplezier, volledig verbonden

Een frisse blik van Ford Design op het interieur van de Ford Puma heeft geresulteerd in een toepassing van een interieurthema in één kleur. Dat zorgt voor een strakke, overzichtelijke uitstraling. Het omhullende interieurontwerp loopt naadloos van deur tot deur via een dashboard met slanke ventilatieopeningen, een sculpturale, driedimensionale soundbar, een nieuw tweespaaks “squircle” sportstuur met afgevlakte onderkant en opvallende digitale displays.

De nieuwe Puma beschikt over een 12,8-inch digitaal instrumentenpaneel dat de bestuurder kan personaliseren om alleen informatie in beeld te laten verschijnen die nuttig is voor de bestuurder. Een 12-inch horizontaal geplaatst middendisplay met zwevend effect is hoog op de middenconsole geplaatst en naar de bestuurder gericht om de afleesbaarheid te verbeteren en het cockpitgevoel te versterken.

Discreet geïntegreerde sfeerverlichting zorgt voor een gevoel van luxe. De stoelen, het stuurwiel en de nieuwe verschuifbare armleuning zijn afgewerkt met Sensico-materiaal met subtiele Cool Grey-stiksels voor Titanium-modellen en opvallende rode stiksels voor ST-Line-varianten. Een akoestisch gelamineerde voorruit draagt ook bij aan de verfijning van het interieur. Ford levert optioneel een glazen panoramadak.

Nog meer rijplezier, volledig verbonden

De nieuwe Ford Puma beschikt over het SYNC 4-connectiviteits- en infotainmentsysteem van de nieuwste generatie2. Het centrale display van het systeem omvat bedieningselementen voor de klimaatregeling en stoelverwarming, waardoor het aantal fysieke knoppen op de middenconsole is gereduceerd. Dankzij een verdubbeling van de rekenkracht ten opzichte van het vorige SYNC 3 systeem, is SYNC 4 veel sneller.

Daarbij kan het ook een complex machine learning-algoritme gebruiken om in de loop van de tijd te leren van de input van de bestuurder. Het systeem kan nauwkeurigere suggesties doen en snellere reacties bieden naarmate klanten toegang krijgen tot standaard Connected Navigation12, entertainment en communicatievoorzieningen.

Klanten kunnen natuurlijke spraakopdrachten gebruiken om handsfree toegang te krijgen tot entertainment-, weer- en klimaatfuncties. Draadloze Apple CarPlay en Android Auto5 voorkomt onnodige snoeren in het interieur. Bovendien is er een speciale aflegruimte voor smartphones met een inductielader8,13 om onderweg smartphones snel en draadloos op te laden. Een standaard 5G-modem biedt supersnelle connectiviteit onderweg. Voor extra rijke muziek levert Ford optioneel een B&O-audiosysteem met 10 luidsprekers8.

Megabox; onderscheidend veelzijdig

De nieuwe Ford Puma heeft niets ingeleverd op het gebied van functionaliteit en praktisch gebruiksgemak. De veelzijdige en innovatieve laadruimte beschikt nog altijd over de MegaBox, waardoor de gebruiker bijvoorbeeld twee sets golfclubs of een kamerplant rechtop kan vervoeren. De MegaBox biedt ook plaats aan natte of modderige spullen, want het compartiment is eenvoudig te reinigen met water. Het water loopt dankzij de ingebouwde afvoer snel weg.

Technologie om het leven aangenamer te maken

De nieuwe Puma profiteert van rijhulpsystemen afkomstig uit hogere voertuigsegmenten, zoals Intelligent Adaptive Cruise Control met Stop & Go7,8,14. De compacte crossover van Ford profiteert verder van soepeler remmen en accelereren, maar beschikt nu ook over Lane Centering7,8 en Predictive Speed Assist7,8 dat preventief de voertuigsnelheid kan aanpassen in bochten, op rotondes en bij het op- en afrijden van snelwegen.

Intersection Assist7,8,15 controleert de weg voor de auto op mogelijke botsingen met tegenliggers op parallelle rijstroken. Het systeem detecteert ook voetgangers en fietsers die de weg oversteken waar de bestuurder op afslaat. Bovendien kan dit systeem automatisch remmen om botsingen te helpen voorkomen of om de gevolgen ervan te beperken. Het systeem functioneert ook zonder wegmarkeringen of straatmeubilair en zelfs ‘s nachts met geactiveerde koplampen.

Reverse Brake Assist7,8 is ook nieuw voor de Puma. Als het voertuig een stilstaand object zoals een voetganger, een fiets, een verkeerspaal of een ander voertuig detecteert, waarschuwt het de bestuurder en kan het systeem remmen om een botsing te voorkomen of om te gevolgen ervan te beperken. Op dezelfde manier kan Rear Cross Traffic Braking7,8 bewegende objecten zoals voetgangers, fietsers of voertuigen detecteren en indien nodig het voertuig afremmen.

Een optioneel 360 graden surroundview-camerasysteem7,8,9 toont op het middenscherm een beeld van boven het voertuig in vogelperspectief, waardoor de bestuurder objecten en obstakels kan zien die anders vanuit de auto niet zichtbaar zijn. Dit maakt het parkeren eenvoudiger en manoeuvreren in krappe ruimtes minder veeleisend.

De beschikbare Dynamic Matrix LED-koplampen bieden beter zicht en helpen ook andere weggebruikers te beschermen. Glare Free High Beam7,8 maakt gebruik van een camera aan de voorkant om tegemoetkomend verkeer te detecteren. Het systeem voorkomt verblinding van tegemoetkomend verkeer dankzij een slimme verblindingsvrije zone in de lichtstraal. Om het gezichtsveld van de bestuurder te vergroten, houdt Predictive Dynamic Bending Light7,8 de weg voor de auto in de gaten om bochten beter te verlichten.

Onmiskenbaar Puma

Het exterieurdesign van de nieuwe Puma is voorzien van het nieuwe Ford-logo, geflankeerd door geheel nieuwe koplampen met een nieuw ‘klauw’-lichtsignatuur om de opvallende aanwezigheid van de Puma op de weg te versterken. De Titanium uitvoering is geïnspireerd op het grotere broertje van de Puma – de nieuwe Kuga – met een chroomvrije grille voor een jeugdige uitstraling. De Puma ST-Line heeft een sportiever ogend frontdesign. De Puma is verkrijgbaar in zes opvallende kleuren, waaronder het nieuwe Cactus Grey.

Ook als krachtige Ford Puma ST Powershift

Het topmodel in de line-up van de nieuwe Puma is de Ford Puma ST Powershift, uitgerust met de krachtigste productieversie ooit van Fords 1,0-liter EcoBoost-motor. Deze mild-hybride aandrijflijn levert een piekvermogen van 125 kW (170 pk) met een maximumkoppel van 248 Nm10. De door Ford ontwikkelde Powershift-transmissie met dubbele koppeling met zeven versnellingen biedt niet alleen comfort voor dagelijks gebruik, maar geeft de aandrijflijn ook een energiek karakter. De bestuurder kan voor de optimale betrokkenheid ook zelf schakelen met schakelpeddels achter het stuur.

De Puma ST Powershift heeft een extra sportieve uitstraling. Denk aan een frontsplitter in Ford Performance-reliëf die de downforce aan de voorzijde met bijna 80 procent verhoogt ten opzichte van de standaard nieuwe Puma. Een ander kenmerk is de ST-grille aan de boven- en onderkant om het koelvermogen en de efficiëntie van de motor te maximaliseren. Het interieur van de Puma ST heeft onder meer Ford Performance-sportstoelen en diverse ST-badges.

Marktintroductie

De nieuwe Ford Puma staat vanaf juni in de showrooms en is per direct te bestellen.

1 Ford Europa rapporteert de verkopen voor zijn 20 traditionele Europese markten: België, Groot-Brittannië, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Roemenië, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

2 Rijd niet terwijl je afgeleid bent of handheld apparaten gebruikt. Gebruik waar mogelijk spraakgestuurde systemen. Sommige functies kunnen worden geblokkeerd als de auto in de versnelling staat. Niet alle functies zijn compatibel met alle telefoons.

3 Verbonden diensten en functies zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van het netwerk en het abonnement. 5G is niet overal beschikbaar. Evoluerende technologie/cellulaire netwerken/voertuigcapaciteiten kunnen de functionaliteit beperken en de werking van verbonden functies verhinderen. Aangesloten service is exclusief Wi-Fi-hotspot. Voor beschikbare Wi-Fi-hotspot is een apart abonnement vereist.

4 Telefoon met actieve dataservice en compatibele software vereist. SYNC 4 regelt geen producten van derden tijdens gebruik. Derden zijn zelf verantwoordelijk voor hun functionaliteit.

5 Om Alexa Built-in te gebruiken, moeten bestuurders FordPass in hun auto activeren via de FordPass smartphone app of de instellingen in de auto. Toegang tot Alexa vereist een Amazon account, SYNC 4 of SYNC 4A, FordPass en gratis Connected Service geactiveerd via de FordPass app (zie FordPass voorwaarden voor meer informatie). Bijkomende producten en installatie kunnen vereist zijn. Amazon, Alexa en alle aanverwante logo’s en merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of zijn filialen.

6 Laad- en laadvermogen

7 Bestuurdersassistentie is een aanvulling op en geen vervanging van de aandacht, het beoordelingsvermogen en de behoefte van de bestuurder om het voertuig onder controle te houden.

8 Optionele functie

9 Camera’s werken alleen bij snelheden onder 10 km/u.

10 Vermogen, koppel, laadvermogen, trekken en WLTP-waarden voor brandstofverbruik zijn onafhankelijke kenmerken en kunnen mogelijk niet tegelijkertijd worden behaald.

11 Officieel gehomologeerd rijbereik wordt dichter bij de verkoopdatum gepubliceerd.In overeenstemming met de wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor lichte voertuigen (WLTP). De gepubliceerde actieradius (beoogde streefwaarde volgens WLTP) kan worden bereikt met een volledig opgeladen batterij – afhankelijk van de bestaande serie en batterijconfiguratie.De werkelijke actieradius kan variëren door verschillende factoren (bijv. weersomstandigheden, rijstijl, routeprofiel, staat van de auto, leeftijd en staat van de lithium-ionbatterij).

12 Diensten vereisen SYNC 4 of nieuwer, activering via de FordPass App (onderhevig aan FordPass voorwaarden), modemactivering en een Connected Navigation serviceplan.Uitgeruste auto’s worden geleverd met een 1 jaar Connected Navigation inbegrepen periode vanaf de startdatum van de garantie voor nieuwe auto’s, waarna aankoop vereist is.Connected service en functies zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van compatibele netwerken. Evoluerende technologie/cellulaire netwerken/voertuigcapaciteiten kunnen de functionaliteit beperken en de werking van verbonden functies verhinderen.

13 Het beschikbare draadloze oplaadsysteem Qi is mogelijk niet compatibel met alle mobiele telefoons.

14 Als de stop langer dan drie seconden duurt, moet de bestuurder ingrijpen en de knop “RES” of het gaspedaal indrukken om de werking van het systeem te hervatten.

15 Intersection Assist detecteert niet alle voertuigen op kruispunten, voetgangers of fietsers. Het vervangt veilig rijden niet. Zie de gebruikershandleiding voor meer informatie en beperkingen.

Ook interessant

Loading …

Ford Pro introduceert nieuwe sportieve Ford Transit Custom MS-RT

Auteur

4 min lezen

Met de presentatie van de nieuwe Transit Custom MS-RT kondigt Ford Pro een nieuwe serie bestelwagens aan onder het label MS-RT.

Ford Pro heeft de exclusieve, nieuwe MS-RT-variant van de Transit Custom ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de specialisten van MS-RT – een tak van Fords rallypartner M-Sport. De Transit Custom MS-RT biedt een unieke combinatie van opvallende, op de autosport geïnspireerde looks, een verbeterd rijgedrag en een uitstekende laadcapaciteit.

Het is geweldig dat we MS-RT-modellen kunnen toevoegen aan het Ford Pro-bedrijfswagengamma. Dealers kunnen nu een opvallende keuze bieden aan klanten die een bedrijfswagen nodig hebben en daarmee ook een statement over hun bedrijf willen maken”, aldus Hans Schep, algemeen directeur van Ford Pro Europe. “Steeds meer klanten willen voor hun werk een bedrijfswagen die ook past bij hun levensstijl in hun vrije tijd. De nieuwe Transit Custom MS-RT is het perfecte antwoord op die wens.

De Ford Transit Custom MS-RT is afgeleid van de nieuwste generatie van de Transit Custom en combineert een brute, visuele aantrekkingskracht met technische upgrades. De elektrisch aangedreven E-Transit Custom MS-RT is leverbaar met een elektromotor met een vermogen van 210 kW (286 pk), waarmee het de sterkste Transit Custom-productie versie ooit is.

de top van het Ford Pro-modellengamma en zijn ook geïntegreerd in het Ford Pro-platform van software en verbonden diensten, waaronder een totaaloplossing voor opladen van elektrische modellen, beheerstools van Ford Pro Telematics en de Ford Pass Pro en FORDLiive connected uptime.

Samen helpen deze oplossingen kleine bedrijven de gebruikskosten te verlagen, hun uptime te maximaliseren en de productiviteit van hun auto’s te optimaliseren.

Klanten kunnen de Transit Custom MS-RT en E-Transit Custom MS-RT vanaf nu bestellen bij de Transit Centers. De leveringen beginnen medio 2024.

Ford Transit Custom MS-RT

De Ford Transit Custom MS-RT heeft een op de autosport geïnspireerd uiterlijk, een exclusieve interieuruitrusting en biedt de aandrijflijnopties diesel, plug-in hybride (benzine) en volledig elektrisch. De nieuwste Transit Custom MS-RT is ontwikkeld voor hogere productiviteit en meer laadvermogen. De bestelwagen heeft laadruimte tot 6,8 kuub, een netto laadvermogen tot 1.124 kg en rijdt nu nog prettiger.

De Ford Transit Custom MS-RT is voorzien van een geheel nieuwe, aerodynamische voorbumper met geïntegreerde spoiler, sportieve dorpels die de bestelwagen optisch verlagen en een eveneens geheel nieuwe, sportief vormgegeven achterbumper met geïntegreerde diffuser. De Transit Custom MS-RT is verder uitgerust met een op de autosport geïnspireerde achterspoiler. Die is met geavanceerde computersimulaties ontwikkeld om de luchtgeleiding te optimaliseren en is er voor bestelwagens met achterdeuren ook in een gedeelde variant. De elektrische versies zijn voorzien van een extra LED-lichtstrip over de volle breedte tussen de koplampen.

De verbrede wielkasten bieden plaats aan exclusieve antracietkleurige 19” velgen die een halve inch breder zijn dan die van de Transit Custom Sport. Ze verlagen het onafgeveerde gewicht met ruim een kilogram per wiel en vergroten de spoorbreedte met ruim vijf centimeter ten opzichte van de standaard Transit Custom. Goodyear Eagle Sport bedrijfswagenbanden in de maat 235/45 R19, in combinatie met de onafhankelijke achterwielophanging van het geheel nieuwe platform van de Transit Custom, verbeteren de grip en de stabiliteit nog verder, terwijl ze ook comfort bieden.

De volledig elektrische E-Transit Custom MS-RT heeft het hoogste vermogen van alle Transit Customs tot nu toe. De elektromotor met 210 kW (286 pk) vermogen drijft de achterwielen aan en levert zijn prestaties bijzonder soepel en direct. Om het energieverbruik te beperken, is het vermogen in de normale rijmodus 160 kW en in de Eco-modus 100 kW.

De 2.0-liter EcoBlue-dieselmotor met 125 kW (170 pk) vermogen is gekoppeld aan een 8-trapsautomaat en is zowel met voor- als vierwielaandrijving leverbaar. De dieselmotor is er ook met 110 kW (150 pk); deze drijft via een handgeschakelde 6-versnellingsbak de voorwielen aan.

De plug-in hybride Transit Custom wordt aangedreven door een 2,5-liter benzinemotor met 171 kW (233 pk) in combinatie met een elektromotor en een batterij van 11,8 kWh.

Welke aandrijflijnoptie je ook kiest, in alles aan deze Transit Custom zie je het DNA van MS-RT. Hij biedt klanten behalve de productiviteit die ze nodig hebben, óók de opwinding die ze zoeken”, aldus Schep.

Het stijlvolle en comfortabele interieur is voorzien van geheel nieuwe, ergonomisch gevormde voorstoelen die extra zijdelingse ondersteuning bieden. Ze zijn bekleed met eco-leder en suède met MS-RT-logo’s en blauw stiksel. De bestelwagens zijn uitgerust met een bestuurdersstoel en een bijrijdersbank De versies met dubbele cabine bieden twee voorstoelen en drie achterstoelen met dezelfde bekleding. Een fraai vormgegeven sportstuur met blauwe 12-uurmarkering en dito stiksel is standaard in beide versies.

Vanaf de introductie is een reeks opvallende MS-RT-kleuren beschikbaar, waaronder Yellow Green en MS-RT Blue. Standaard zijn glanzend zwarte spiegelkappen en deurgrepen. Alle MS-RT-modellen zijn voorzien van MS-RT Blue gelakte remklauwen, een opvallend nieuw detail voor de Transit Custom. Ook standaard zijn onder andere elektronische automatische temperatuurregeling met twee zones, een digitale achteruitrijcamera, parkeerassistentie voor en achter, cruisecontrol en Intelligent Speed Limiter.

Nieuwe generatie MS-RT

MS-RT staat voor M-Sport Road Technology en is in 2015 ontstaan uit een partnerschap tussen oprichter Edward Davies en M-Sport. M-Sport heeft een rijke geschiedenis van samenwerking met Ford in de ontwikkeling en bouw van rallyauto’s, zoals de huidige Ford Puma Rally, en prepareert ook auto’s voor Global Rallycross en de GT3-racerij.

Het team van specialisten van MS-RT gebruikt het DNA van de autosportprogramma’s van M-Sport om auto’s voor de openbare weg te voorzien van een uniek sportief karakter. MS-RT heeft ook aangepaste versies ontwikkeld van de eerdere generatie Transit Custom, Transit Connect en Ranger. De nieuwe samenwerking bouwt voort op dit erfgoed.

De Transit Custom MS-RT wordt aangeboden via de Transit Centers in Nederland. De auto’s worden afgebouwd en afgewerkt in een speciale nieuwe fabriek op het terrein van Ford in Dagenham, Groot-Brittannië.

Interesse? Of wellicht vragen?

Neem contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom.

Ook interessant

Loading …